Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš klan

rytiri.jpg

Náš klan byl založen teprve 3.6.2018. Založilo ho 20 matadorů z Czech Kingdom klanu z důvodu chybějícího velení tohoto klanu a díky tomu i nemožnosti "se zbavit" nehrajících lidí, kteří blokovali místa pro nově příchozí.

Poslední kapkou pro odchod pak byla návštěva našeho bývalého vice commandra, který namísto poctivého "úmrtí", působil v jiném klanu a k nám chodil jen verbovat naše hráče.

Růst klanu co do počtu členů překonal naše očekávání a po měsíci byl již zcela zaplněn.

 

Náš klan má v popisu uvedeno - klan pro pohodáře. Náš klan by se dal také charakterizovat jako rodinný klan, kde jednu z priorit tvoří bezva parta kamarádů. Zároveň milujeme i výsledky a jsme jediný český klan, který se trvale pohybuje v TOP100 nejlepších klanů světa. Abychom ještě více stmelili kolektiv založili jsme klanovou facebookovou skupinu, či organizujeme setkání členů klanu. Zároveň se snažíme o maximální stabilizaci klanu a jeho kádru, abychom zbytečně nemuseli obměňovat naše složení. Většina členů klanu má na sebe spojení a veliteli můžete kdykoli nejen napsat, ale i zatelefonovat a na cokoli se zeptat.

V B a C-týmu je situace odlišná, co se týká stability členů. Jelikož se jedná primárně o výcvikové klany pro nováčky, kde pouze 1 ze 100 postoupí do hlavního týmu, je z tohoto pohledu žádoucí, vyzkoušet co nejvíce nováčků a slaběji hrající rychle obměňovat.

 

Dne 19.8. byl založen klan Czech Knights B z důvodu výchovy nových hráčů pro hlavní klan, kde naopak potřebujeme maximálně stabilizovat hráčskou základnu. Rozjezd klanu proběhl nad očekávání dobře a už po 14-ti dnech byl klan zcela zaplněn.

 

15.12. je datum založení dalšího výcvikového klanu pro doplňování klanu hlavního - Czech Knights C

 

Po jednomyslném souhlasu všech klanovců, byl A-tým uzavřen a bude doplňován pouze našimi nováčky z B a C -týmu.

Všechny členy obou klanů bychom chtěli požádat, aby NIKDY nepsali do chatu (chatu cw) žádná nespisovná slova, nebo vulgarity. Jsme Čeští Rytíři a buďme lepší, nežli Ti ostatní.