Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postup ve hře

Ve hře postupujete získáváním hvězd. Tyto hvězdy získáváte za:

 

1) zničením soupeře a to dle tieru zničeného tanku

Tier1 -   10 hvězd

Tier2 -   20 hvězd

...........atd. až Tier7 -   70 hvězd

First kill se počítá za dvojnásobek, tj. 20 až 140 hvězd a Revenge kill přidává 10 hvězd.

 

2) asistencí při zničení soupeře a to opět podle tieru zničeného tanku

Tier1 -   5 hvězd

Tier2 -   10 hvězd

............až Tier7 -   35 hvězd

 

3) Bonusové hvězdy získáte při vícenásobném zničení soupeře

Double kill   + 5 hvězd

Triple kill   + 10 hvězd

...atd., maximální bonus, kterého můžete dosáhnout je 50 hvězd za 11-ti násobný kill. Každý další kill do multikillu se započítává za 50 hvězd.

 

4) Kapturací vlajky v režimu Conquest. Pokud jste ve vyznačeném pásmu a daný bod patří vašemu týmu, pak získáváte za každou sekundu 1 bod.

 

5) Sbíráním hvězd na mapě po zničených protivnících. Vzhledem k tomu, že dále se dočtete, že postup hrou doporučuji co nejpomalejší, sbírání hvězd nedoporučuji. Neznamená to, že se jim budete vyhýbat velkým obloukem, ale pokud to bude možné, nechte je tam ležet.

 

Nejvíce hvězd tedy obdržíte za zničení protivníka. Pokud tedy začínáte, počítejte se skóre velmi nízkým a postupně při hře bude Vaše skóre narůstat.

 

Jak tedy doporučuji postupovat a jaké hry hrát. To jak budete dobří v závěrečných bojích s vaším tankem závisí na tom, kolik během hry vyděláte peněz, které můžete použít na tuning vašeho cílového tanku. Což znamená, že pokud budete postupovat velmi rychle za použití kamufláží a nálepek, čeká Vás sice kamuflovaný, ale po stránce základních parametrů velmi slabý tank. Doporučuji také hrát Team Deatmatch, kde nejenže najdete relativně nejslabší protivníky, ale zároveň je zde nejlepší poměr mezi postupem a množstvím vydělaných peněz. Já osobně bych se označil za hráče sběratele, kdy namísto sbírání killů,  sbírám peníze a raději se nechám zničit, jen abych vydělal. Není totiž špatné mít nejsilnější tank.

Zkrátka, čím hůře se Vám bude postupovat hrou, tím více se toho naučíte a rovněž budete mít navíc odměnu v podobě pořádně vytuněného stroje.

 

Doporučený postup se také liší dle toho, kolik jste ochotni obětovat peněz do hry. Je spousty hráčů, kteří zastávají názor - nikdy nedat do hry ani korunu, protože jsou to vyhozené peníze. Já zastávám názor jiný. My muži máme všeobecně velké množství koníčků a každý z nich nás něco stojí. A nevidím moc rozdílů v tom, zda si někdo na televizi předplatí sportovní kanály a večer ze svého gauče bedlivě sleduje TV, nebo zda si někdo předplatí roční premium a z gauče sleduje tablet. Zkrátka peníze nejsou jen o tom, jak je zhodnocovat, ale i o tom, jak si je užít. Manželka si klidně zajde ke kadeřníkovi za 1 000Kč měsíčně ( a druhý den, když vyleze z postele, tak to stejně nikdo nepozná), tak proč si nezaplatit cca 260 Kč měsíčně za roční premium a hra se pro vás stane pobavením, namísto frustrace ze silnějších hráčů. Proč být zkrátka kořistí, když mohu být lovcem. Hra jde hrát pochopitelně i bez peněz, ale ve vyšších hodnostech z vás bude jen kořist pro ostatní. Investice jsou celkem dvě optimální. 1. koupit premium a za 2. při získání hodnosti majora mít dostatek diamantů na koupi tanku Tieru 5, či posléze 6 a 7. Jaké tanky Tieru 5, 6, či 7 pořídit, jaké jsou mezi nimi rozdíly a které doporučuji se dozvíte až jako členové A-týmu Czech Knights, kdy obdržíte klíč k webovým stránkám určeným jen pro členy A-týmu.

Čím dříve si zároveň pořídíte premium, tím můžete vyčerpat více diamantů, na které dostáváte v premium klubu kupony, takže se Vám investice z části vrátí a pořízení dobrého tanku Vás vyjde daleko levněji.