Jdi na obsah Jdi na menu
 


Power Upy

Power-upy dostáváte ve všech druzích battlepacků a dostáváte je dle Tieru Vašich nakoupených tanků.  Pokud některý Tier přeskočíte, budete dostávat i power-upy přeskočeného Tieru, pouze budou uzamčené a teprve po dokoupení patřičného stroje se odemknou k použití.

 

Vaším postupem hrou bude VÝRAZNĚ narůstat kvalita protivníků. Proto doporučuji power-upy šetřit na pozdější tuhé boje, kdy se Vám budou nejen hodit, ale zároveň pokud se naučíte bojovat i bez nich (je to stejné jako s kamem, nálepkou, čí prémiovou municí), budete daleko lépe připraveni na horší časy a sakra těžké protivníky.

 

Pokud již budete mít již svůj "cílový" tank a budete power-upy také občas využívat, používejte je jen tehdy, když budete mít svůj stroj nabarvený a olepený (kamo+nálepka). Pouze tak maximalizujete jejich potenciál. Je rozdíl pokud opravíte 100% opravou tank s pancířem 4000, nebo při použití 75% nálepky s pancířem 7000.

 

Pokud budete chtít během hry power-upy použít, mějte je v otevřené poloze. Po respamu se Vám krátce otevřou a pak zase zavřou. Dalším klikem na ně se otevřou a otevřené zůstanou a jejich použití v boji je pak rychlejší.

 

 

Jejich použití je jednoduché a proto zmíním pouze některé.

 

Reactive Armor 1, 2, 3 - Snižuje poškození o 50%. Je to jako kdyby jste měli pancíř o 100% posílený. Nedávejte však tento štít pokud máte zdraví pod 40-50%. Tam je jeho využitelnost minimální. A rozhodně je zcela na nic, pokud ho aktivujete při zdraví blížícím se nule. Svému zničení nezabráníte a pouze ho zahodíte.

 

Damage Area 1, 2, 3 - Zvyšuje poškození, které děláte nepříteli o 25%. Klidně občas použijte, takový přínos zase neposkytují.

 

Nitro 1, 2, 3 - Výrazné navýšení rychlosti a to takové, že se korekce směru provádí jen obtížně a je nutno toto natrénovat. Nitro 1 se hodí k "dojíždění" diamantů vypadlých ze zničených strojů. Nitro 3 je optimální v kombinaci s dronem Tieru 6.

 

Shield 1, 2, 3 - Absolutní neprůstřelnost, pokud nepřítel nepoužije munici Armor Piercing. Proto ho nepoužívejte v době. kdy se Vaše zdraví blíží nule. Nepřátelé pokud budou vědět, že jedna rána Vás zničí, velmi často tuto munici použijí. Zároveň střelbou do protivníka, jenž má aktivován tento štít, snižujete dobu působení tohoto štítu - neboli jen nestůjte a nečekejte až zmizí, ale střílejte mu do něj.

 

Repair Area 1, 2, 3 - Opravná oblast. Váš tank se opravuje po dobu pobytu v této oblasti rychlostí 10% za 1 sekundu. Nepoužívejte v době, kdy je Vaše zdraví minimální. Nežli by se doplnilo, budete zničeni a pouze toto jinak skvělé vylepšení vyplýtváte. Pokud na Vás bude útočit najednou více nepřátel, kryjte si záda, aby do Vás nemohli střílet zezadu - nacouvejte k nějaké překážce, či budově.

 

Antitank 1 - Protitankový robot. Používejte dle libosti, v pozdějších bojích je zcela k ničemu a silný tank pouze lehce škrábne. Antitank 2 je naopak výrazně lepší a hodí se i do pozdějších bojů.

 

EMP - Vašim nepřátelům na 30s zmizí minimapa.

 

Missile Storm 1,2 - Atomová bomba. Nepoužívejte v režimu Conquest a Deathmatch - tam je její efekt minimální. Atomová bomba zasáhne vše na mapě a její síla se snižije se vzdáleností od epicentra výbuchu. Je tedy nejlepší ji odpálit blíže středu mapy a v době, kdy na mapě nebudou všichni již mrtví (tedy na respamu a krytí štítem). Její využití je nejvyšší při plnění medailí v režimu Chalenge, kdy Vám přinese další užitek. Její účinek lze odklonit inicializací 100% štítu. Rovněž ji částečně odkloní štít Reactiv Armor a pomáhá i TECH Ricochet.

 

Supply Box - Náhodný box obsahující buď navýšení průbojnosti o 50%, nebo navýšení kadence palby o 50%, obojí po dobu 30 sekund. Po inicializaci je však nutno chvilku počkat na místě, jelikož se tento box snáší k vám na padáku.

 

Seeker 1,2 - Pojízdná bomba. Po jejím vypuštění tato bomba zamíří k nejbližšímu protivníku a toho zničí. Pokud před dojezdem bomby k protivníkovi, je tento již zničen, jede dál k dalšímu nejbližšímu. Její účinek lze odklonit 100% štítem, kdy bomba vybuchne při kontaktu se štítem. Optimální je její využití na nepřítele, který rozbalí Repair Arenu a pak zírá jak je na jednu ránu po něm. Seeker 2 pak svým výbuchem působí i na okolí, takže můžete zničit více nepřátel najednou.

 

Team Repair 1,2 - Týmová oprava. Vás a Vaše spoluhráče na mapě opraví o 50%, nebo v případě Team Repair2 o 75%.

 

Drone - Dron, který létá nad Vaším tankem po dobu 30 sekund a dokáže svoji velmi rychlou kadencí palby zničit jakéhokoli protivníka během velmi krátké chvilky. Optimální v kombinaci s Nitrem 3 a 100% štítem 3 (pokud by Vám někdo fatálně snížil zdraví a tím ohrozil dobu působení Vašeho dronu).

 

Cloak - Váš tank se stane neviditelným

 

X-Ray Vision - Vidíte všechny tanky na mapě jako červené stíny (tedy i přes překážky).